Urška
Takole je videti domači kruh … sestavine po navdihu z dodatkom ljubezni, in seveda pečen na glineni plošči. Vsem, ki radi pečete in nimate krušne peči. Nakup plošče toplo priporočam.
Urška - 220 stopinj poševno
Meni je fantastična in doma se ne speče več noben kruh brez nje. Skoz je v pečici. Še kakšna počasi pečena pečenka v litoželezni posodi se na njej speče veliko boljše.
Jerneja
Zelo rada imam domači kruh. Na sejmu ste me prepričali, naj si kupim glineno ploščo za peko kruha. Kako sem vam hvaležna! Odkar sem osvojila sistem peke je moj kruh res ravno prav zapečen, dober, pa še cela hiša diši po njem. Mož in otroka se ga ne morejo preobjesti. Ravnokar ga pečem, zato vam tudi pišem tole.
Borut
Ni ga čez vonj po domačem kruhu spečenem na glineni plošči!
Patricija
Pica margerita pačena na plošči iz gline. NAJBOLJŠA !!!!!!!!
Lucija
Pekovska plošča iz gline je po dolgem času spet pameten nakup. Ker sem imela veliko težav iz zdravjem, sem pri hrani izredno pazljiva. In to da je plošča popolnoma naravna, je naravnost čudovito! Z veseljem preizkušam različne recepte, in se lahko pohvalim z čudovitim kamutovim kruhom z vinskim kamnom. Srečno!
Petra
Vnaprej narejene mini pice na glineni plošči! Kako dobro zapeče!!!
Tina
Pravkar jedli kruh, spečen na taki plošči. Beli hlebček, pa en s semeni, stručka s prstom in ena s čebulo. Super so vsi!
Urška-Oopsi.si
Rezultat? Odličnooo! Hrustljava skorja, puhasta sredica… Zakaj že večkrat ne spečem kruha doma?