Revija PICA DOMA je namenjena vsem ki se želijo izuriti v peki tistih pravih pic, za katere testo fermentira 16 do   48 ur in ki sledijo načelu »manj je več«. Na več kot 100 straneh so izbrani najljubši recepti, dopolnjeni s   podrobnimi pojasnili o izbiri kakovostnih sestavin, postopkih za pripravo testa, različnih tipih pic in načinih peke, najboljših idejah za obloge, ter mnogimi pestrimi detajli.

Odkrijte različne trike za pripravo pice v reviji Pica doma:

  • Naučite se izbrati odlične osnovne sestavine za popolno testo
  • Odkrijte skrivnosti dolge fermentacije, ki poskrbi za lahkotnejšo testo in boljši okus
  • Spoznajte postopke gnetenja in oblikovanja testa
  • Seznanite se s tehnikami in triki največjih mojstrov obrti
  • Od prave napolitane do domače pice
  • Pravila kombiniranja sestavin
  • Kako do čudovite mehurjaste skorje
  • 112 strani vsebine, ki ji lahko zaupate.