Revija PICA DOMA je namenjena vsem ki se želijo izuriti v peki tistih pravih pic, za katere testo fermentira 16 do 48 ur in ki sledijo načelu »manj je več«. Na več kot 100 straneh so izbrani najljubši recepti, dopolnjeni s podrobnimi pojasnili o izbiri kakovostnih sestavin, postopkih za pripravo testa, različnih tipih pic in načinih peke, najboljših idejah za obloge, ter mnogimi pestrimi detajli.
Odkrijte različne trike za pripravo pice v reviji Pica doma:
- Naučite se izbrati odlične osnovne sestavine za popolno testo
- Odkrijte skrivnosti dolge fermentacije, ki poskrbi za lahkotnejšo testo in boljši okus
- Spoznajte postopke gnetenja in oblikovanja testa
- Seznanite se s tehnikami in triki največjih mojstrov obrti
- Od prave napolitane do domače pice
- Pravila kombiniranja sestavin
- Kako do čudovite mehurjaste skorje
- 112 strani vsebine, ki ji lahko zaupate.
Mnenja
Zaenkrat še ni mnenj.