www.plosca.si

Glinena plošča “TRADICIONALNA” 38 x 36 cm

Glinena plošča “TRADICIONALNA” 38 x 36 cm

39.92 

(6 mnenj strank)

Glinena plošča za kuhinjsko pečico. Dimenzije: 36 x 38 x 1,5 cm.

Prednosti:

 • NADOMEŠČA peko v krušni in lončeni peči
 • ENOSTAVNA uporaba v vsaki pečici
 • VRHUNSKA in enakomerna peka hrustljavih pic, domačega kruha
 • TRADICIONALNA priprava jedi po babičinih receptih
 • LAHKA za prenašanje in shranjevanje
 • BOGATEJŠI okus spečenih jedi
 • HITREJE pregreta za uporabo kot šamotne plošče
 • OHRANJA enakomerno in pravilno temperaturo med peko
 • ROČNO izdelana, zato je vsaka glinena pekovska plošča UNIKAT
 • SLOVENSKI proizvod
 • NARAVNI materiali – slovenska glina s tradicijo

Boste ploščo podarili?

Darilna škatla za glineno ploščo

Glinena plošča je čudovito izvirno darilo, ki ga bo vesel vsak ljubitelj dobrega kruha, pic ali drugih pekovskih izdelkov.

Prihranite si skrbi z zavijanjem in podarite glineno ploščo v elegantni darilni škatli.

Personalizirana voščilnica

Podari darilo v stilu in plošči dodaj še našo ekskluzivno voščilnico. Če želiš poslati darilo direktno na naslov slavljenca, dodaj v koraku: zaključek nakupa, pod opombe besedilo, ki ga naj vpišemo na voščilnico, ter ga naroči direktno na naslov slavljenca. Ali ga samo dodaj k naročilu in sam napiši voščilo.

Opis

Glinena plošča “TRADICIONALNA” 38x 36 cm je čudovit in zelo uporaben pripomoček pri peki, s katerim spremenimo vsako pečico v krušno peč. Na njej lahko pečete hrustljave pice, domač kruh in ostale krušne dobrote.

Glinena plošča “TRADICIONALNA” 38x 36 cm je drugačna. Je unikat. Je naravna. In vsebuje vonj po tradiciji in ljubezni do peke. Čudovite barve spečenih dobrot in omamen vonj po krušni peki. Glinena pekovska plošča je lahko lepo darilo – predvsem sebi!

Kaj z njo dosežemo? Odvečna vlaga iz testa se prenese na glineno pekovsko ploščo, ki jo zaradi naravnih materialov lepo absorbira. Po drugi strani pa se vročina iz glinene pekovske plošče neposredno prenese na testo in ustvari čudovito hrustljavo skorjo ter vrhunsko in enakomerno peko!

Glinena plošča “TRADICIONALNA” 38x 36 cm je nekaj posebnega. Izdelana je samo iz gline. In je popolnoma slovenski – naš, domač proizvod. Izdelana je iz zdravilne gline in uporabna na drugačen način kot ostali pekači. Glinena pekovska plošča je zato lepo darilo-predvsem sebi!

Ste vedeli? Glinena plošča “TRADICIONALNA” 38x 36 cm se pregreje bistveno hitreje od raznih šamotnih plošč, zato je hitreje pripravljena za uporabo.

Odzivi uporabnikov naše glinene pekovske plošče potrjujejo da se v vsaki čuti – naša zgodba in naša tradicija.

Kontaktirajte nas

Ideja za poslovno darilo

Na ploščo lahko vgraviramo vaše posvetilo.

Ob naročilu večje količine glinenih pekovskih plošč lahko vanje vgraviramo vaš znak (logotip) ali kakšen poseben napis.
Rok dobave in cena po dogovoru.

Kontaktirajte nas

Dodatne informacije

Velikost

38 cm x 36 cm

Debelina

1,5 cm

Teža

3,8 kg

Primerna za

vse električne pečice in zidane štedilnike

6 mnenj za Glinena plošča “TRADICIONALNA” 38 x 36 cm

 1. Roman Čretnik (preverjena stranka)

  Že prej smo pogosto pekli kruh doma v navadni električni pečici. Vašo ploščo sem videl pri kolegu in sem bil sprva skeptičen, če lahko en tak dodatek naredi občutno spremembo na bolje. Potem mi je kolega ploščo podaril za rojstni dan in od prve uporabe naprej jo uporabljamo redno, tako za kruh kot za pice in podobno. Sedaj tudi sam občasno kakšno ploščo podarim naprej in jo vsakomur z veseljem priporočam!

 2. Rok Makovec

  S pomočjo vaše plošče si doma lahko pripravim pico, ki ima tisto slastno hrustljavo skorjci, ravno takšno kot tista iz picerije. Da rezultata peke kruha sploh ne omenjam. 🙂 Super plošča, vredna nakupa!

 3. Plošča 38×36

  Kakšna je debelina plošče?

  • Plosca.si

   Plošča je debela 15 mm.

 4. Uroš Rozman

  Obvezen pripomoček za vsako kuhinjo.

 5. Marja Tegelj

  Glinena plošča je najboljši kuhinjski pripomoček, ki je ‘must have’ v vsaki kuhinji. Mi imamo najraje tanke pice, ki so kot iz krušne peči. Pečemo pa tudi kruh in bombetke za burgerje. Odličen produkt, zelo priporačamo.

 6. Kovačič Irena

  Pozdravljeni,

  Dobila sem jo za darilo. Naredila dvakrat pica party za prijatelje. Pizze so bile odlično pečene, skratka zelo sem bila zadovoljna. Pekla sem jih v soboto, včeraj pa sem ploščo hotela očistiti pa mi je počila. Uporabila sem mlačno vodo, plošča je bila ohlajena od prejšnjega dne. Zdelo pa se mi je, da je na plošči tanka lisa in tam je tudi počila- verjetno že v pečici. Moram reči, da sem ploščo počasi segrevala in tudi hladno hotela očistiti. Kaj sem naredila narobe?

  Lepo pozdravljeni,

  Irena

Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Title

Na vrh