PRIPRAVA KRUŠNIH JEDI KAR IZ DOMAČE PEČICE
Sveže pečen domač kruh, hrustljava pizza, mmm… Kar sline se mi pocedijo ob misli na vse te dobrote iz krušne peči.
“Vonjave po sveže pečenem kruhu me ponesejo v čas otroških dni, ki sem jih večkrat preživljal pri moji babici. Rad imam spomine na na brezskrbne trenutke in dobroto svoje babice. Še posebej mi je ostalo v spominu čakanje na sveže pečen kruh iz njene krušne peči.
Najprej sem moral počakati, da se je spekel, nato še, da se je ohladil. Babica je vedno govorila, da v kolikor bom jedel topel kruh me bo »bolel trebušček«. To so ti sladki občutki, ki so mi za vedno ostali v spominu.”
ALI VEŠ, DA LAHKO SVOJO DOMAČO KUHINJSKO PEČICO SPREMENIŠ V ČISTO PRAVO KRUŠNO PEČ?
TO LAHKO DOSEŽEŠ S POMOČJO GLINENE PEKOVSKE PLOŠČE
KAKO DELUJE?
Odvečna vlaga iz testa se prenese na glineno pekovsko ploščo, ki jo ta zaradi naravnih materialov lepo absorbira. Po drugi strani pa se vročina iz glinene pekovske plošče neposredno prenese na testo in ustvari čudovito hrustljavo skorjo ter vrhunsko in enakomerno peko!


Zakaj je plošča tako posebna?
Plošča je v celoti izdelana izključno iz zdravilne slovenske gline in je naš, domač proizvod. Za peko na njej ne potrebujete nobenega dodanega pekača ali nastavka. Pripravljeno testo za kruh, žemljice, pico ali katero koli drugo krušno dobroto enostavno položite na predhodno dovolj segreto ploščo.
ZAKAJ IZBRATI GLINENO PLOŠČO?
MNENJA ZADOVOLJNIH UPORABNIKOV
Potrebuješ pomoč?
Pokliči nas na 041 203 961 ali piši na info@plosca.si.
Z veseljem ti bomo pomagali.

Želimo ti obilo pekovskih užitkov,
Ekipa plosca.si
