17.11. – 24.11.2021

Si ljubitelj piva in rad/a preizkušaš nove okuse?

Uživaš v dobro spečeni pici in prisegaš na domačo, iz tvoje domače pečice?

Morda sta prav pivo in pica tvoja najljubši recept za uživanje?

Potem ti je tale nagradna igra pisana na kožo!

Sodeluj in osvoji nagrado, ki jo podarjata Plosca.si in Pivovarna Vizir:

  • Paket 12 vrhunskih piv najstarejše kraft pivovarne v Sloveniji
  • Glineno pekovsko ploščo, na kateri spečeš najbolj hrustljave krušne dobrote kar v svoji domači pečici
plosca.si-glinena-pekovska-plosca

Izpolni spodnji obrazec, ga oddaj in tvoji podatki bodo uvrščeni v žrebanje!

Kaj prejmem kot zmagovalec?

CORONA PAKET PIVOVARNE VIZIR

Pivovarna Vizir – pivovarna, kjer varijo drugačna, specialna piva

Pivovarna Vizir je pionir na področju craft pivovarstva v Sloveniji. V pivovarske vode so se podali leta 2008 saj so želeli svojo prvotno dejavnost vinarstvo razširiti in s tem ponuditi strankam nekaj novega. Kot zagnana in mlada ekipa z veliko inovativnosti in znanja so zasnovali povsem drugo strategijo. Tako so s pomočjo lastnega družinskega podjetja Mithraeum, ki izdeluje opremo za pivovarstvo, postavili svojo pivovarno in začeli raziskovati svet pivovarstva. V lastni pivovarni sedaj varijo zelo različne in z domišljijo dopolnjene stile piva. Proizvajajo tako piva spodnjega vrenja (lager ali ležak) kot tudi piva zgornjega vrenja (ale piva). Posebno pozornost posvečajo izbiri surovin, da so le te vrhunske. Znani so po tem, da ponujajo pivcem drugačna piva; radi raziskujejo, kaj vse se lahko uporabi pri varjenju piva in kako dovzetni so ljudje za drugačne, nenavadne okuse. Tako občasno zvarijo tudi medeno pivo z belokranjskim medom, kostanjevo pivo iz ročno nabranega kostanja ali pa se poigrajo z začimbami in dodatki, ki so povsem naravni in iz neposredne okolice. Tak primer je pivo s smrekovimi vršički, pivo z dodatkom mete, pivo z ingverjem, pivo, zvarjeno iz krompirja in fižola itd. Skratka, domišljija pri njih nima meja.

Pivovarna Vizir podarja Corona paket, ki vsebuje: 

  • 2 x steklenica piva Fun time
  • 2 x steklenica piva Mr.Pride
  • 2 x steklenica piva Calvados
  • 2 x steklenica piva Gringo
  • 2 x steklenica piva Maximus
  • 2 x steklenica piva Black Jack

PAKET PEČARSTVA AVGUŠTIN

Pečarstvo Avguštin – kakovost in tradicija!

Začetki segajo v daljno leto 1950, ko je pečarski mojster, stari oče Miha Avguštin, odprl svojo prvo pečarsko delavnico v Komendi. Zato se glinene pekovske plošče izdeluje prav tam – v družinskem podjetju s 65-letno tradicijo.

Kje so dobili idejo o glineni pekovski plošči? Preprosto in spontano. Tako se vedno porodijo najlepše ideje. Ker so v treh generacijah pečarjev postavili že res veliko krušnih peči (iz gline se izdelujejo tradicionalne pečnice, ki krušno peč sestavljajo v celoto) je nemalokrat že takoj po končanem delu, prijetno zadišalo po sveže pečenem hlebcu domačega kruha. Ker pa si veliko ljudi prostorsko ne more privoščiti velike krušne peči, želi pa vseeno krušno peko – so izdelali ploščo.

Z glineno pekovsko ploščo se združi tradicija in izkušnje pečarjev ter zdravilnost naravne gline.

In tako je nastala glinena pekovska plošča. Narejena iz gline. Uporabna v vsaki električni pečici in v vsakem gospodinjstvu. Narejena zato, da se pečico spremeni v krušno peč. Narejena za peko krušne pice in domačega kruha. Narejena ročno in z veliko spoštovanja do tradicije.

Paket vsebuje:

  • 1 x glinena pekovska plošča
  • 1 x vrečka za shranjevanje

Je potrebno dodati še kaj?

Hitro izpolni obrazec in morda boš prav ti izžrebanec ali izžrebanka te odlične nagradne igre!

* Pravila in pogoje sodelovanja si lahko preberete tukaj