Glinena pekovska plošča ima številne prednosti:

  • NADOMEŠČA peko v krušni in lončeni peči;
  • ENOSTAVNA uporaba v vsaki pečici;
  • VRHUNSKA in enakomerna peka hrustljavih pic, domačega kruha in krušnih dobrot;
  • TRADICIONALNA priprava jedi po babičinih receptih;
  • LAHKA za prenašanje in shranjevanje;
  • BOGATEJŠI okus spečenih jedi;
  • OHRANJA enakomerno in pravilno temperaturo med peko;
  • ROČNO izdelana, zato je vsaka glinena pekovska plošča UNIKAT;
  • SLOVENSKI proizvod;
  • NARAVNI materiali – slovenska glina s tradicijo (brez nepotrebnih dodatkov, kamna in glazure);

Je drugačna. Je unikat. Je naravna. In vsebuje vonj po tradiciji in ljubezni do peke. Čudovite barve spečenih dobrot in omamen vonj po krušni peki. Glinena pekovska plošča je lahko lepo darilo – predvsem sebi!